Mama,  Persoonlijk

Waarom een blog?

Poeh.. dit heb ik mijzelf ook veel afgevraagd de afgelopen weken. Kan ik wel schrijven? Zitten mensen wel te wachten op mijn hersenspinsels? Waar moet ik dan over schrijven? Waarom wil ik een blog beginnen?

Ike vindt het ook cool!

Sinds mijn zwangerschap volg ik blogs om ervaringen van anderen te lezen, voor informatie of als vermaak. Ik ben enorm geïnspireerd geraakt door de ervaringen van anderen en de community die ontstaat om een blog of website heen. Terwijl ik druk bezig was met de verzorging van Ike en langzamerhand het normale leven weer op gang kwam verlangde ik weer naar het aanboren van mijn creativiteit.

Het leek me een uitdaging om toch mijn schrijverskwaliteiten uit te proberen. Daarnaast zoek ik ook een plekje om mijn fotografie te laten zien, al kom ik met instagram een heel eind. Toch kon ik niet goed een juist onderwerp vinden voor mijn blog. Er zijn al veel blogs over moederschap, en hoe goed ik veel blogs ook vind, ik vond de onderwerpen niet helemaal bij mij passen. Ik begon wel aan de website maar het punt van publiceren leek nog ver weg.

Net als op instagram ben ik op zoek naar een goede balans tussen humor en diepgang. Jezelf en het leven niet altijd al te serieus nemen maar toch ook bezig zijn met serieuze zaken.

Zoals je in deze blog kan lezen kwam ik een tijdje geleden thuis te zitten. Dit heeft mijn zoektocht naar mindfulness en luisteren naar je intuïtie versneld. Opeens had ik een onderwerp om over te schrijven.

Ik hoop jullie de komende weken mee te nemen in deze zoektocht.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *