Fotografie,  Zwangerschap

Zwangerschapsshoot Carola

Tijdens de eerste ‘hittegolf’ van de zomer had ik met Carola en haar zus afgesproken in de buurt van de Lek. Carola is een vriendin van me dus eerst namen we even de tijd om bij te kletsen en Pinterest inspiratie te bekijken.

Ik had al een tijdje geen zwangerschapsshoot meer gedaan dus ik had er enorm veel zin in. De week ervoor had ik een nieuwe camera en lens aangeschaft die al erg lang op mijn lijstje stonden.

Bij het meertje was het nog rustig met zo nu en dan een langslopende hond (met baasje uiteraard).

Het was een geweldige shoot om te doen. Carola had een prachtige jurk meegenomen en zag er stralend uit. Ze gaf zelf aan wat ze wilde en had veel ideeën. Haar zus assisteerde met de kleding en attributen, het is altijd erg fijn om een paar extra ogen bij je te hebben.

We namen heerlijk de tijd voor verschillende plekken, houdingen en attributen. Ook had ik alle gelegenheid om mijn nieuwe camera en lens uit te proberen. Ik was even aan het prutsen met scherpstellen maar toen ik het juiste knopje gevonden had, kwam het helemaal goed.

Het fotograferen van een zwangere vrouw heeft iets magisch. Het kindje dat al wel aanwezig is maar nog veilig bij de moeder, het stralen van de vrouw. Het is een prachtige herinnering voor later.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *