Coaching

Toch weer studeren?

Het is nogal rustig geweest hier de laatste tijd? Het woord twijfel is denk ik wel typisch voor de afgelopen maanden. Twijfel over mijn huidige werk, twijfel over waar we willen wonen. Als ik ergens een hekel aan heb dan is het aan me onzeker voelen. Maar helaas, ook dit hoort bij het leven.

2 februari had ik even een opleving tijdens een enorm leuk evenement van Powervrouwen. Een dag vol inspiratie over jouw dromen. Ik realiseerde me aan het eind van de dag hoe graag ik met vrouwen wil werken en hoe fijn ik het vind om het over geboortes te hebben. Joepie..ik had mijn nieuwe doel gevonden. Of toch niet?

Ik realiseerde me in de weken erna dat ik het ‘’technische’’ aspect van bevallen niet echt interessant vind. Ik ben vooral bezig met het proces waar een moeder doorheen gaat. Toen ik dit had bedacht was mijn inspiratie weer even weg. En ondertussen gaat het leven gewoon door natuurlijk. Werken, slapen, voor Ike zorgen. Ik leer gelukkig steeds beter om in het nu te leven en me niet te druk te maken. Maar makkelijk vind ik het niet.

Omdat ik toch erg graag mijn dromen en doelen scherper wil krijgen volg ik nu een programma van goals on heels en heb ik binnenkort een live sessie met de leuke dame achter dit bedrijf. Ook had ik een afspraak met Simone van psy.moon wat altijd enorm verheldering biedt. Mocht je mijn verhaal herkennen bedenk dan asjeblieft dat het oké is om hulp in te schakelen.

Nu lijkt het mij geweldig om die hulp ook aan anderen te kunnen bieden. Ik weet nog niet precies hoe, en ik mag nog erg veel groeien maar ik heb besloten een cursus coaching te gaan doen. Dit is een cursus van total balance. Hij zou eerst in maart beginnen maar begint nu in september. Kan ik me eerst nog even focussen op het vinden van een nieuwe baan en huis.

Dus ja, ik ga weer studeren. Maar dit keer, heel weloverwogen en iets heel specifieks.

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *